Warning: Undefined property: WP_Error::$icons in /www/wwwroot/crafts-export.com/wp-content/themes/articlewave/inc/admin/class-articlewave-admin.php on line 234

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /www/wwwroot/crafts-export.com/wp-content/themes/articlewave/inc/admin/class-articlewave-admin.php on line 268

Warning: Undefined property: WP_Error::$name in /www/wwwroot/crafts-export.com/wp-content/themes/articlewave/inc/admin/class-articlewave-admin.php on line 238

Warning: Undefined property: WP_Error::$version in /www/wwwroot/crafts-export.com/wp-content/themes/articlewave/inc/admin/class-articlewave-admin.php on line 240

Warning: Undefined property: WP_Error::$author in /www/wwwroot/crafts-export.com/wp-content/themes/articlewave/inc/admin/class-articlewave-admin.php on line 241

Warning: Undefined property: WP_Error::$short_description in /www/wwwroot/crafts-export.com/wp-content/themes/articlewave/inc/admin/class-articlewave-admin.php on line 245
Vinicius Jr opfordrer UEFA til at gribe ind over for Atletico-racisme – Crafts-export
MLS Football Jersey

Vinicius Jr opfordrer UEFA til at gribe ind over for Atletico-racisme

anmelde “beklagelige racistiske tilråb” mod Vinicius Jr til de spanske myndigheder.

Real Madrid trøje angriberen var igen mål for tilråb fra Atletico-fans før deres Champions League-ottendedelsfinale mod Inter Milan onsdag aften.

Den brasilianske angriber har opfordret UEFA, som står for Champions League, til at udstede sanktioner.

Det europæiske fodboldforbund er ved at gennemgå den officielle kamprapport, før de træffer nogen beslutning om disciplinære foranstaltninger, men LaLiga har allerede handlet, selvom kampen ikke var under deres jurisdiktion.

“LaLiga vil rapportere de beklagelige racistiske tilråb mod Vinicius Jr. før onsdagens UCL-kamp mellem Atletico de Madrid og Inter Milan trøje til hadets anklagemyndighed, uanset at kampen blev spillet i en anden turnering, og at tilråbene fandt sted uden for stadion,” lyder det i en erklæring fra ligaen.

“LaLiga er helhjertet engageret i at gøre fodbold til et hadfrit sted og vil fortsætte med at arbejde ubarmhjertigt for at slå ned på racisme, homofobi, vold og had … uanset konkurrencen.”

Vinicius svarede på et opslag på X, tidligere Twitter, om sangene og skrev: “Jeg håber, I allerede har tænkt over deres straf til UEFA.

“Det er en trist virkelighed, der endda sker i kampe, hvor jeg ikke er til stede!”

Videoer, der cirkulerer på de sociale medier, viser nogle Atletico-fans i gang med at synge sange, der omtaler Vinicius som en “chimpanse”.

Inter Milan trøje
Vinicius Jr opfordrer UEFA til at gribe ind over for Atletico-racisme

Atletico-fans har tidligere sunget racistiske sange mod Vinicius, blandt andet til et Real Madrid trøje derby i 2021.

Tilhængere fra en række andre LaLiga-klubber har også tidligere rettet tilråb mod den 23-årige, herunder Valencia og Sevilla.

I maj sidste år undskyldte LaLiga-præsident Javier Tebas, at han havde antydet, at Vinicius blev “manipuleret”, da brasilianeren råbte op om den racisme, han havde været udsat for i Spanien.

Tebas sagde efterfølgende, at racisme kunne udryddes fra hans konkurrence på seks måneder med de korrekte juridiske rammer på plads.

“Det, vi ønsker, er magten til at gøre flere ting. Med den magt er vi overbeviste om, at dette ville være løst inden for få måneder,” sagde Tebas.

“Vi går den juridiske vej, og jeg tror, at om seks måneder vil dette være på nul, og vi vil være den bedste liga i verden.

“De kompetencer, vi ønsker, er for den utålelige adfærd – racisme, homofobi.”

FIFA-præsident Gianni Infantino vil have fodbolden til at vedtage “nye, strengere” foranstaltninger på verdensplan for at tackle racisme, når de nationale forbund samles til FIFA’s kongres i Bangkok i maj.

Han har slået til lyd for, at hold skal tabe kampe, hvis deres fans’ racistiske opførsel fører til, at kampen afbrydes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey